Fotoaparato ritinio valdymas


Kaip naudotis AnyTrans

Sveiki atvykę į „AnyTrans“ internetinį vadovą. Čia galite rasti visas išsamias pamokas, kaip tvarkyti „iOS“ turinį tarp „iOS“ įrenginių, „iOS“ įrenginių ir kompiuterių, „iOS“ įrenginių ir „iTunes“, „iOS“ įrenginių ir „iCloud“, taip pat „iTunes“ ir „iCloud“ atsarginėse kopijose saugomus duomenis, perkelti „Android“ įrenginio duomenis į „iTunes“, „iCloud“ ir „iOS“ įrenginyje, tvarkykite pagrindinį ekraną, tinkinkite melodijas ir ieškokite bei atsisiųskite „iOS“ įrenginio programas. Jei perskaičius šį vadovą vis tiek kyla klausimų, nedvejodami susisiekite su mūsų palaikymo komanda ir per 24 valandas gausite atsakymą.


Atsisiųsti dabar * Galima naudoti „Windows“ ir „Mac“ kompiuteriuose.

Pirkite dabar * Mėgaukitės viso gyvenimo atnaujinimu ir palaikymu.

Fotoaparato ritinio valdymas

„Camera Roll“ įrašo daugybę brangių akimirkų jūsų gyvenime. Kaip tvarkyti šias nuotraukas yra didelė užduotis kai kuriems klientams. Be abejo, „AnyTrans“ padeda jums valdyti malonų „Camera Roll“ valdymą, kad ir ką būtų galima perkelti „Camera Roll“ nuotraukas į kompiuterį, tarp „iOS“ įrenginių ir iš įrenginio į „iCloud“. Norėdami tinkamai naudotis „AnyTrans“, perskaitykite šį vadovą.

1 žingsnis: Pasiruošimas.

Darykite taip:


  • Kompiuteryje atidarykite „AnyTrans“
  • USB kabeliu prijunkite „iOS“ įrenginį prie kompiuterio

Pagal numatytuosius nustatymus „AnyTrans“ automatiškai aptiks jūsų „iOS“ įrenginį. Jei neprijungsite „iOS“ įrenginio prie kompiuterio arba „iOS“ įrenginys nebus atpažintas, sąsają pamatysite taip, kaip nurodyta toliau.

„AnyTrans“ sąsaja

„AnyTrans“ sąsaja

Kai jūsų „iOS“ įrenginys bus atpažintas, bus rodoma žemiau esanti sąsaja.

„AnyTrans“ sąsaja

„AnyTrans“ sąsaja


asus ekranai

Jei „AnyTrans“ neatpažįsta „iOS“ įrenginio, galite pabandyti išspręsti šią problemą atlikdami trikčių šalinimo veiksmus:

① Atsisiųskite naujausią „AnyTrans“ versiją.

② Patikrinkite, ar laisvas USB laidas. Jei taip, prijunkite iš naujo. Jei jūsų USB laidas sugedęs, pabandykite išbandyti naują.

③ Iš naujo įdiekite „iTunes“.

④ Prisijunkite prie savo kompiuterio kaip administratoriaus paskyra.

amd radeon safyras

⑤ Jei problema išlieka, susisiekite su mūsų palaikymo komanda dėl tolesnės diagnozės.

2 žingsnis: pasirinkimas.

Darykite taip:

  • Spustelėkite(Daugiau) mygtuką
  • Kategorijoje Nuotraukos pasirinkite „Camera Roll“

Išskleidę parinktį Nuotraukos, pamatysite „Camera Roll“ parinktį. Baigus įkelti procesą, „Camera Roll“ piktogramos viršuje, dešinėje, bus rodomas nuotraukų skaičius. Jei „Camera Roll“ piktogramoje jis rodomas tuščias, tai rodo, kad įrenginyje nėra nuotraukos.

„Cameral Roll“ „AnyTrans“

„Cameral Roll“ „AnyTrans“

3 žingsnis: perkelkite.

Darykite taip:

  • Pasirinkite nuotraukas, kurias norite perkelti
  • Spustelėkitemygtukas (į kompiuterį)
  • Kompiuteryje pasirinkite eksportavimo kelią

Norėdami geriau valdyti savo nuotraukas, galite pakeisti peržiūros režimą spustelėdami. Išskyrus nuotraukų perkėlimas į kompiuterį , taip pat galite perkelti nuotraukas iš vieno įrenginio spustelėdamimygtuką. Jei norite ištrinti nepageidaujamas nuotraukas, spustelėkitemygtuką. Jei norite įkelti „Camera Roll“ nuotraukas iš įrenginio į „iCloud“, spustelėkitemygtuką. Jei „AnyTrans“ netinkamai įkelia jūsų nuotraukas, atnaujinkite puslapį spustelėdamimygtuką.

Perkelkite nuotrauką į kompiuterį

Perkelkite nuotrauką į kompiuterį

1. „Apple“ blokuoja leidimą leisti trečiosios šalies programinei įrangai ištrinti nuotraukas iš „Camera Roll“ įrenginiuose, kuriuose veikia „iOS 8.3“ ir naujesnės versijos dėl saugumo problemos.

2. Jei norite pasirinktinai pasirinkti norimas nuotraukas, galite nuolat paspausti klavišą „Shift“ („Mac“) arba „Ctrl“ (jei naudojate „Windows“) klaviatūroje.

nixeus freesync

Kai perkėlimo procesas bus baigtas, pamatysite perkėlimo užbaigtą puslapį. Norėdami rasti kompiuteryje eksportuotas nuotraukas, spustelėkitemygtuką. Norėdami grįžti į ankstesnį puslapį, spustelėkitearbamygtuką.

Užbaigtas puslapis

Užbaigtas puslapis

1. Jei atsijungsite nuo „iCloud“ paskyros iš įrenginio, „Camera Roll“ nuotraukos neliks jūsų įrenginyje.

2. Jei perjungsite „iCloud“ paskyrą į įrenginį, „Camera Roll“ nuotraukos bus pašalintos.